Samenwerken

Over BesteCamera.com

BesteCamera.com is in 2020 opgericht. Een bijzonder jaar waarin ik, Jan Langerak, mede door de pandemie waar de wereld zich in bevind, extra tijd had om eindelijk te beginnen aan het idee wat ik al jarenlang in mijn achterhoofd had zitten; advies geven aan andere fanatieke fotograven. Of je nou een beginner bent, amateurfotograaf of een professional; het uitkiezen van de camera die het best bij jou past is geen gemakkelijke opgave. Vandaar dat ik je graag hierbij wil helpen.

Op BesteCamera.com vind je de beste camera's voor ieder moment. Wij vergelijken en testen de beste camera merken en brengen hier vervolgens onafhankelijk advies over uit. Wij bieden diverse samenwerkingsmogelijkheden aan op BesteCamera.com:

Advertorials

Reviews

Bannering

Samenwerken?

First Name
Email Address
Message
0 of 350

Over de auteur:

Mijn naam is Jan Langerak, oprichter en eigenaar van BesteCamera.com. Ik ben al 14 jaar full time met fotografie bezig. Ik word voornamelijk ingehuurd voor grote evenementen en bruidsfotografie. Daarnaast ben ik vaste fotograaf voor verschillende vastgoedprojecten. Natuurfotografie is mijn passie en daarom gaat mijn camera mee op elke reis. 

- Jan langerak

>