Over ons

BesteCamera.com is in 2020 opgericht. Een bijzonder jaar waarin ik mede door de pandemie waar de wereld zich in bevind, extra tijd had om eindelijk te beginnen aan het idee wat ik al jarenlang in mijn achterhoofd had zitten; advies geven aan andere fanatieke fotograven.

Of je nou een beginner bent, amateurfotograaf of een professional; het uitkiezen van de camera die het best bij jou past is geen gemakkelijke opgave. Vandaar dat ik je graag hierbij wil helpen.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jan Langerak. Inmiddels 41 jaar oud en al 14 jaar professioneel werkzaam als fotograaf. Naast mijn kennis van fotografie heb ik er mijn levenswerk van gemaakt om alles te leren over camera's wat er te leren valt.

“Er is een aspect wat elke foto moet bevatten, de menselijkheid van het moment"

Jan Langerak // Professioneel fotograaf

In onze artikelen help ik je met adviseren over welke aspecten belangrijk zijn voor het uitzoeken van een camera van een specifiek type of voor een specifiek doeleinde. Ik geef je daarnaast suggesties van camera's die hier ook bij passen. Het is uiteindelijk natuurlijk aan jou of je mijn advies opvolgt of toch een eigen keuze maakt.

Ik wens je veel leesplezier, en mocht je nog suggesties, tips of feedback hebben, hoor ik het heel graag.

Hartelijke groet,


Jan Langerak - BesteCamera.com

Over de auteur:

Mijn naam is Jan Langerak, oprichter en eigenaar van BesteCamera.com. Ik ben al 14 jaar full time met fotografie bezig. Ik word voornamelijk ingehuurd voor grote evenementen en bruidsfotografie. Daarnaast ben ik vaste fotograaf voor verschillende vastgoedprojecten. Natuurfotografie is mijn passie en daarom gaat mijn camera mee op elke reis. 

- Jan langerak

>